fredag 14. mai 2010

Svensketur, leker og tannpuss!

Alle som nær som Nadia er syke i huset her! Feber har vi alle hatt og stakkars Maria hadde det i ca. 4 døgn. nå er det bare hoste og tett/snørrete nese som er igjen.
For at hun skal klare å suge er vi nødt til å ta i bruk dette torturredskapet flere ganger om dagen:

Hun blir illsint da vi bruker den på henne, men hvis vi ikke gjør det så får hun jo ikke i seg mat... men det gjør vondt i mammahjertet hver eneste gang. :(

Jeg er som sagt ikke helt frisk heller enda så hva er bedre enn å reise på shopping i Charlottenberg? JA jeg vet, jeg er ikke riktig klok!!!
Ble ikke så mye som ble handlet da, siden vi har frysern full og vi skal flytte om bare noen uker så vi er nødt til å spise av det vi har.
Men mamma (les meg) kjøpte den første Brio leken til Maria i dag og den falt bokstavelig i smak!
Jeg har en forkjærlighet for Brio og har fortalt familie og venner at det er det vi ønsker oss hvis de skal kjøpe leker. Fisher Price kommer som en god 2'er , men ikke alt av FP.
Lego kommer også til å være velkommen som gave bare hun blir litt større ;)


Maria har også fått sin første tannbørste i dag!
Ikke det at hun har fått noen tenner enda, men jeg tenkte at det var lurt å ha en slik at hun kunne leke med den og bli vant med den da hun ligger på stellebordet! Hun har ikke fått noen tann enda, men jeg er nesten helt sikker på at den første er rett rundt hjørnet!
Hun fikk den i rosa og gult ;)

Clinic First Tooth
Produktegenskaper

Det er svært individuelt når barn får sine første tenner. Uansett skal tannpussen innarbeides straks den første lille melketannen viser seg.
Babytannbørsten Step 1 er tilpasset de aller minste barna og deres behov. Den har et lite hode med supermyk bust. Små barn klør ofte i gommene når tennene ankommer, og babytannbørsten har derfor et ”knudrete” felt på skaftet som trygt kan tygges på.
Den korte halsen forhindrer at børsten føres for langt inn i munnen.

Babytannbørsten Step 1 har en ergonomisk utforming som er tilpasset grepet til både voksne og barn. Step 1 finnes i sterke kontrastfarger som stimulerer barnet.

Merk at tannbørsten ikke er et leketøy og at den alltid skal brukes under oppsyn av en voksen.

Video: http://www.jordan.no/Global/Film-Video/Munnhygiene/Tannpuss%20Baby.wmv


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar