torsdag 9. juni 2011

Undersøkelse på Ahus

Time i dag gikk sånn helt greit! Ble litt skuffet over at det ikke var dr. Lundring som jeg kom til, siden jeg stoler veldig på hans målinger og hans vurderinger.
Uansett, lillebror har det bra inni magen, han jeg var hos mente at han var +13% noe jeg finner rart siden han var +17% forrige gang jeg var hos Dr. Lundring og det er bar ca. 4 uker siden. Men han som tok mål i dag sa at det var veldig vanskelig å få tatt magemålet og det var der vekt lå. Jeg tipper at Lille Liam er et sted mellom +20 og 25 % slik som søstra hans var på ganske nøyaktig samme tidspunkt. Men skulle målingene i dag stemme så er han ca. 3500 gram nå, så uansett så er det ikke farlig med fødsel.
Ikke var det noen økning i fostervann heller siden sist måling (ca. 20+ cm), det må jo være lillebror som er årsaken til at jeg har gjort et slikt hopp på SF målet.
Hadde jeg blitt målt av flere enn jordmor så kunne jo det ha vært årsak, men jeg går jo bare til jordmor nettopp av den grunn.
Ellers så var gjennomstrønmingen i navlestrengen flott og vi kunne se at han gjorde fine pusteøvelser... det ser jeg faktisk innimellom utenpå magen også.

Så nå er det bare å slappe av og vente på at den store dagen skal komme og prøve å ikke bli alt for utålmodig... lettere sagt enn gjort, men, men...
I mellomtiden så får jeg kose meg med bringebærblad teen min og strikke videre på siste prosjekt som er ei bukse etter oppskrift fra Nøstebarn.

2 kommentarer:

  1. Ja, nå nærmer det seg med stormskritt :) Fint at alt er bra, og jeg vil si at man skal ta sånne målinger med en liten klype salt også - da minsten ble født, var han estimert til å veie over 3,5 kilo en uke før ks, da han kom veide han 2,8 :)

    SvarSlett
  2. Jeg vet, men det er noen som er bedre på det enn andre ;) Maria var estimert til å være 4 kilo ca 2 uker før hun kom og veide 4490 ved fødsel. Da var det Dr. Lundring som målte ;)
    Jeg tenker at han kommer nok til å bli rundt 4000 gr. kanskje som Maria litt avhengig av hvor lenge han blir i magen. Egentlig føler jeg at han godt kan komme nå i Pinsen :p

    SvarSlett