mandag 25. april 2011

Jeg er en elendig blogger!

Ja, her har jeg ikke vært innom på en stund (les mnd).

Så her er en kort oppdatering: Siden sist jeg var innom så venter vi nå nok en familieforøkelse!
Mor (meg) sitter her med stooor mage igjen! Er 31+2 dager på vei og inni magen er det en liten gutt somm allerede har fått navnet Liam Alexander
Terminen min er den 28. juni, men jeg håper han kommer litt før, for jeg er allerede stor og tung (har vært det en stund), jeg har fått diagnosen polihydramnion, som er for mye fostervann! Har vært til UL på Ahus hos Martin P. Lundring som vistnok er veldig dyktig og alt han så var en frisk liten gutt. Fikk med et fint UL bilde også som bevis på at det faktisk er en gutt inni magen.


Skulle ikke være noen tvil der i gården ;)

Ellers så blir jeg fulgt ganske tett opp med UL undersøkelser på Ahus siden det er en viss risiko for prematur fødsel ved polihydramnion.

Ellers så har jo våren kommet da og vi er heldige å ha en stor hage som lille Maria kan få blotret seg i ... men det er mye jobb også! Her er noen bilder av vår lille hjelper:


Flinke jenta til mamma og pappa!Er klar for å plante litt allerede, men mamma syns det er litt tidlig!


Også må man jo teste om man får plass under vogna :p

Ellers så har vi prøvd å gjøre litt forskjellig i påska sånn at hverken mor, far eller barn går leie. her er vi en tur i barnehagen som Maria skal begynne i til høsten (og som hun går i åpen barnehage):


Mamma sin vakre snuppe! ♥Koser seg i sandkassa....


her sammen med STOOORE meg. Kan i grunnen ikke luge fra meg den magen der *knise*

Nå skal jeg sette meg i sofa'n og strikke litt før jeg tusler i seng, i morgen er det hverdag igjen og mannen skal tilbake til jobb etter 10 uker i perm. Kan ikke si at jeg gkleder meg helt til det siden bekkenet og div. andre ting ikke er helt optimalt om dagen, men men... i morgen er det åpen barnehage så da blir det jo en god dag både for snuppa og meg :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar