mandag 13. juni 2011

Ny header og dagens hendelser...

Dagen i dag startet i overkant tidlig for ei som ikke fikk rotet seg i seng før kl. nesten 3. Men man kan jo ikke la seg styre av det da man har en 1,5 åring i huset.
En som skal bli storesøster hvilken som helst dag nå. Og hun øver på å bli stoooor!
Se her da, snuppa mi drikker av glass (forelsrene er kanskje litt treige med å la henne få lov til ting...hehehe):


Ut på dagen tok vi oss en tur ned til glomma for å se på alt vannet i elva. Maria elsker å gå selv og de små beina går som trommestikker... og i dag fikk hun sitt aller første skrubbsår når hun falt på asfalten. Vondt var det! Dumme, dumme asfalt!


Masse vann var det i glomma og når vi sto på bingsfossbrua var det lyden av vannet som gikk over slusene nesten øredøvende! Bassenget var også stengt pga. vannmengdene, enda vannstanden er "langt" unna bassenget, men kanskje det er pga. at de er redd for at grunnen rundt skal rase ut...ikke vet jeg.
Standa på dan andre siden er under vann, men til gjengjeld så står bathavna unser vann så da har det blitt ei lita strand der.

Tatt fra brua:


Nede ved båthavna:

Som man kan se så må man svømme ut for å komme til båtene!

Og til sist men absolutt ikke minst... sommersnuppa mi!

1 kommentar:

  1. Herlige bilder :) Har tatt masse bilder av Mjøsa i dag, som ligger på bloggen min - det er mye vann der også, og det stiger med 2 cm i timen :-o Skal prøve å ta bilder fra samme steder hver dag så lenge det stiger, artig å se utviklingen - og ikke minst kan det være moro å ha til senere :)

    Vondt med skrubbsår på veslasnuppa da, og man kan vel nesten med sikkerhet si at det ikke er det siste heller... Klemmer sendes herved både til liten og stor!

    SvarSlett