lørdag 28. mai 2011

36 uker!


Da var det ca 4 uker igjen til termin og faktisk akkurat en mnd.!
Må si at jeg er glad for at jeg begynner å nærme meg slutten... dette har vært og er et tungt svangerskap! Men det er vel kanskje ikke så rart, jeg fyller 39 den 1. juli og med bare 10-11 mnd. mellom svangerskapene så må man vel regne med litt.
Det jeg sliter med mest om dagen er HORMONENE og gubben får gjennomgå!
Var innom http://www.babyverden.no og dette sto under uke 36:

TIL FAR: MOR BYGGER REDE

Står det en ferdigpakket veske ved døra? Er du blitt kommandert til å rydde i boden, banke tepper eller vaske bak sofaen? Er vinduene for en gangs skyld nypussede, eller lukter det i overkant friskt av furunål? Fødselen nærmer seg, og mor bygger rede!

Vi lærte i naturfagstimen at vordende fuglemødre oppgraderer redet i tiden før eggene klekkes. Det er et mønster i dyreriket at mor sørger for nødvendige forberedelser i påvente av familieforøkelse. Så gjelder også for oss. Hormonene og den store magen forteller mor mer enn det vi menn er i stand til å forstå. Hun merker at det begynner å skje noe, og får en ubeskrivelig trang til å gjøre alt klart.

Du tenker at babyen ikke bryr seg om hvorvidt soverommet er fritt for hybelkaniner, eller at den har babyklær med tellekanter til disposisjon i klesskapet. Forsøk å forstå, forsøk å støtte! For mor er nemlig dette viktig. Vask under sengen om det er det som skal til. Selv om du gjorde det for to dager siden og dagen før der igjen. Mor vil få det mye bedre om du oppfyller disse små ordrene. Og vær rask, tidsfristene du får, er knappe. Hvis du ikke kommer henne i forkjøpet, er faren stor for at hun gjør de tunge løftene selv.

Det kan være krevende å forholde seg til mors mer eller mindre rimelige befalinger. Trøst deg med at episodene en dag vil føye seg inn i familiehistorien som morsomme minner fra en spennende tid!

Det er akkurat slik det er nå!!!

Tok litt gravidbilder i dag, siden det er jo ikke sikkert at vi rekker å gjøre det senere. Dessuten så skal lille Liam ha et gravidbilde stående på rommet akkurat som Maria.

Her er de beste bildene (er ikke sikker på hvem av de jeg liker best selv):Snuppa vil også være med ;)


Dette er tatt da jeg var på vei med Maria, men jeg var bare 22+3 uker her:


♥♥♥


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar