mandag 21. juni 2010

På tide med et nytt innlegg....

Vi har nå flyttet inn i huset ved Glomma siden sist jeg blogget! Vi har ikke kommet helt i orden enda, men det begynner å likne noe hvertfall! Leiligheten vi bodde i derimot er ikke helt tom enda og ikke noe er vasket og det gruer jeg meg noe helt sinnsykt til! Planen er å ta en tur opp dit i morgen... for å se hva som virkelig er igjen!

Men over til trivligere saker! På fredag hadde jeg babytreff med noen av damene som jeg har skravlet med på nett siden vi var bare noen uker på vei.... så da må jeg jo legge ut litt bilder!

Her "flørter" Maria vilt med Mikael! ♥


Det er godt at det er flere om å trøste da ting blir for tøft...hehehe


Maria har fått seg høystol fra Ikea!

Her er pappa så snill å lar henne få prøve å spise på egenhånd!

...gjett om det var ei snuppe som gikk rett i badekaret etter dette..hihihi

~♥~2 kommentarer:

  1. Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

    Håper du fortsatt vil være med å følge, om du gjør det legg igjen en liten kommentar i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/?p=871 og vær med i trekningen av en liten oppmerksomhet for bryderiet :)

    Klem Jorid - Noe på Hjertet

    SvarSlett
  2. just like my girls looked after daddy blew in their little mouths

    SvarSlett